Jeffrey Bemelmans (24) versterkt sinds januari het team van CubeSix als Junior Systeembeheerder. Na zijn opleiding ICT Systeembeheer aan het ROC Leeuwenborgh startte hij zijn loopbaan bij een zorgorganisatie. Vervolgens deed hij via detachering uitgebreid werkervaring op bij diverse bedrijven. Systemen waarin hij zich heeft bekwaamd zijn o.a. Azure, O365, Sophos en Cisco, waarbij hij Azure en O365 als zijn specialiteiten ziet.

In de functie van Junior Systeembeheerder is Jeffrey binnen ons bedrijf o.a. verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van klantvragen. Daarnaast zal Jeffrey zijn kennis inzetten voor het uitvoeren van projecten.

Jeffrey over zijn nieuwe baan: “Na een periode van detacheringswerk zocht ik naar vastigheid. Bij CubeSix lag voor mij een mooie kans. Het voelde meteen goed en ik voelde me er direct thuis. Dit is de werkplek waar ik mijn passie optimaal kan laten gelden.”

Wat onze klanten van Jeffrey kunnen verwachten? “Een goede klantgerichte service, waarbij de oplossing altijd centraal staat.”