Automatisering van alle kanten bekeken. Dat is onze claim. Als IT-dienstverlener zijn we breed georiënteerd binnen het vakgebied van bedrijfsautomatisering. We zoeken een junior netwerk/Linux-specialist die ook die brede blik heeft. En verder durft te kijken in het belang van onze klanten. Ben je flexibel, nieuwsgierig en neem je zelf graag het initiatief? Lees dan vooral verder.

Ben jij dit?

De collega die wij zoeken is er één van het type ‘jonge hond’. Je hebt minimaal een mbo-opleiding en al enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. De volgende begrippen zijn geen hocuspocus voor je: Linux, Bash/python scripting, Zabbix, Mysql, Apache/Nginx, basis TCP/IP (niveau CCNA), basisconcepten Firewall (pfsense/Sophos), VPN.

Dit vind je bij Cubesix
Stel dat we jou kiezen, dan kom je terecht in een kleinschalig IT-bedrijf met grote ambities én een ISO27001-certificering. Je maakt deel uit van een specialistisch team dat zijn werk uitvoert in een ontspannen, informele sfeer. Het werk dat jij doet is afwisselend en misschien deels ook nieuw voor je. Maar je staat er nooit alleen voor. Ook bieden we je uitgebreide mogelijkheden om extra cursussen en opleidingen te volgen. En natuurlijk een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je cv met korte movitatiemail uiterlijk 15 mei naar Stephan de Bot (directeur/eigenaar Cubesix): stephan@cubesix.nl. Ook bij vragen over deze vacature mag je hem bellen: tel. +31495566202.