De kans dat je recent een phishing mail in je inbox hebt gehad, is vandaag de dag groter dan ooit. Internetcriminelen worden steeds ‘creatiever’ om te krijgen wat ze willen: jouw gegevens. Vaak doen ze zich voor als bank of andere betrouwbare instantie om gevoelige informatie zoals je inloggegevens, creditcardinformatie en pincodes binnen te hengelen. Wil je weten of jouw e-mailsysteem hier goed genoeg tegen beveiligd is? En hoe bewust jouw medewerkers zich zijn van de gevaren van phishing? Doe dan onze phishing-test.

Met onze phishing-test lichten we allereerst jouw e-mailsysteem door. We kijken in welke mate phishing mails buiten worden gehouden en hoe eenvoudig het is om vanuit jouw naam phishing mails te sturen. Daarna nemen we de proef op de som en sturen we zelf een phishing mail naar jouw medewerkers. Dat doen we puur met als doel om bewustzijn te creëren en ervan te leren. Vanzelfsprekend mag je ook de nodige verbetersuggesties van ons verwachten.

Heb je interesse in een phishing-test? Of heb je in zijn algemeenheid vragen over de beveiliging van jouw systeem? Neem dan contact op met Stephan de Bot, directeur/eigenaar van CubeSix: tel. 0495 566 202.